Tjänster

Tjänster

Under mina år som företagare har jag jobbat med många olika kunder och uppdrag. Flera av mina kunder är företagare inom den gröna näringen, t ex hästföretagare, skogsägare, lantbrukare, matproducenter, företagare inom jakt och caféer. Eftersom att jag själv är intresserad av landsbygdsutveckling,   lantbruk, odling, lokal mat och  skogsbruk trivs jag bra med att arbeta  med denna sektor.  Jag är dock inte rädd för nya utmaningar och  tar mig gärna an projekt som är utanför min värld.


Här nedan ser du exempel på vad jag kan erbjuda dig, oavsett om du är privatperson eller om du är företagare. Jag finns i nordöstra Småland men har hela Sverige (och världen) som min arbetsplats. Jag innehar självklart F-skatt.

Vill du kika i min portfolio -  klicka här.


Under 2020 kommer huvudfokuset i företaget att vara på bokproduktion och varumärket eplaros men du är varmt välkommen att höra av dig med förfrågan om uppdrag. Jag är enklast att nå via e-post: info@emmajansson.se då jag ofta är ute i skog och mark eller sitter djupt försjunken i att teckna.

Kontakta mig så återkommer jag så fort jag kan!

Fotografering

Jag erbjuder olika typer av fotograferingar t.ex. företagsuppdrag (porträtt, gruppbilder, löpande fotograferingar etc.) samt gårds- och skogsporträtt. Jag åtar  mig  inga bröllopsuppdrag pga tidsbrist.

 

Du kan även anlita mig som mingelfotograf under t.ex. skogsträffar, gårdsbesök, studieresor, kalas etc.

Jag fotograferar även på uppdrag från tidningar och kommunikationsbyråer.


Fotografen Emma

Jag gillar detaljer. Att hitta mönster i motiven. Jag är mer fotografen som håller mig i bakgrunden och bevakar än styr och ställer.  Jag är inte rädd för att prova olika vinklar men jag håller mig gärna till det gyllene snittet.

Jag fotar mina porträtt utomhus i befintligt ljus och använder mig alltså inte av en studio. Reflexskärmar kan komma att användas.   

Jag vill att bilderna ska bli trovärdiga  och  känslosamma.  Bilderna efterbehandlas i Adobe Photoshop.

Jag levererar alltid högupplösta, redigerade bilder, redo för att användas fritt i alla sammanhang. Bilderna levereras via Sprend, Dropbox eller på USB.


Begär offert via mail, info@emmajansson.se

Se mina fotografier under Fotogalleri.Grafisk design och trycksaker

Jag åtar mig olika typer av reklamuppdrag och erbjuder trycksaker med en konstnärlig touch. Jag kan ta fram en helt ny grafisk profil och göra logotyper, infoblad, folders eller skyltar. Jag samarbetar med ett lokalt tryckeri ett par mil från Hultsfred och en reklamateljé i Virserum för att producera allt material. Självklart ska dina trycksaker vara närproducerade!


Exempel på reklam/trycksaker jag erbjuder dig:

Logotype, visitkort, vykort, annonser till tidningar, broschyrer, infoblad/flyers, folders, boklayout, klistermärken, bildekorer, rollups, skyltar, banderoller, kläder med tryck, tapeter, muggar och illustrationer.


Jag åtar mig  hemsidor, men enbart då mina bilder och den grafiska profil vi tagit fram spelar huvudrollen.


Jag åtar mig gärna logotypejobb till alla typer av företag. Jag ritar  allt från grunden på papper och scannar  för att sedan bearbeta dem i datorn. Loggorna levereras vektoriserade.


Jag hjälper dig även med enstaka hingst/saluannonser. Du mailar mig information som ska stå med i annonsen, text & högupplösta bilder. Jag sätter ihop ett förslag och sedan arbetar vi utifrån det. Tänk på att vara i god tid om annonsen ska publiceras i t.ex. Islandshästen (kolla SIF's hemsida för deadline!) Annonsen kan vi sedan printa ut och plasta in för att sedan sättas upp på t.ex tävlingsplatser.


Begär offert via mail, info@emmajansson.se

Se vad jag gjort under Tidigare uppdrag.Illustration

På mina papper hamnar  illustrationer från skogen, djur och växter men även hästar och ätbara ting.

Jag illusterar gärna på beställning, för både företag och privatpersoner, det kan handla om allt från privata uppdrag t.ex. födelsedagspresenter, bröllopsinbjudningar, till illustrationer för broschyer, tidningar, hemsidor, egen försäljning mm.


Sedan 2013 har jag en webshop där jag säljer mina illustrerade produkter.


Läs mer samt se mina verk under Illustration.

Emma Jansson

Fotograferar händelser på gården och i livet. Formger logotyper, foldrar, flyers med en förkärlek till landsbygd och småföretagande. Illustrerar skogens djur och växter. Beställningsjobb till företag och privatpersoner. Har webshop med egna produkter. Företagets hemvist är Hultsfred.


Kontakt: info@emmajansson.se

Då jag ofta är ute i skog och mark, mejla så återkommer jag så fort jag får möjlighet!


© Emma Jansson 2008-2018

Emma Jansson i samarbete med:

Medlem i

Bondens torg           Svenska tecknare