Illustration

Illustration

Inspirerad av Smålands skogar, Västerbottens inland och de isländska hästarna ritar jag allt från skogs- och jaktmotiv, mönster, gårdsmiljöer, islandshästar samt vilda och tama djur. Jag kan inte minnas första gången jag satt med en penna i handen men sedan dess har jag ritat, ritat och ritat. Under åren har jag provat många olika tekniker, allt från blyerts och träsnitt till akvarell och akryl, men har sedan 2009 tecknat med svart penna för att sedan färglägga i Adobe Photoshop. Och där trivs jag bra.

Bilderna jag ritar är ofta en reflektion av ett möte, med mycket fantasi såklart. Skissblocket är allt som oftast med så att jag snabbt kan skissa ner mina idéer.


Bilderna säljs som prints, brickor, vykort, nyckelringar mm. i min webshop, på utvalda hantverksmarknader och hos återförsäljare.

Emma Jansson

Fotograferar händelser på gården och i livet. Formger logotyper, foldrar, flyers med en förkärlek till landsbygd och småföretagande. Illustrerar skogens djur och växter. Beställningsjobb till företag och privatpersoner. Har webshop med egna produkter. Företagets hemvist är Hultsfred.


Kontakt: info@emmajansson.se

Då jag ofta är ute i skog och mark, mejla så återkommer jag så fort jag får möjlighet!


© Emma Jansson 2008-2018

Emma Jansson i samarbete med:

Medlem i

Bondens torg           Svenska tecknare