Referenser

Referenser


Vill du lämna en referens? Mejla info@emmajansson.se.

Vi ger alltid Emma Jansson uppdraget att skapa affischer till våra dansföreställningar då vi vet att hon alltid levererar med hög kvalitet. Hon producerar alltid kreativa, nyskapande och intressanta affischer till oss och vi kommer att fortsätta att använda oss av hennes tjänster i framtiden.


Jennie och Kajsa

Danspedagoger på Vimmerby Kulturskola

Emma, du var ett självklart val när vi ville få fram en logga, ända sedan jag såg din utställning på Stickans konsthall så visste jag att det var dig jag skulle använda mig av! Du förmedlar rätt känsla vad det gäller eko, närproducerat, djur och natur och det syns på det du gör... Tack ännu en gång!


Patrik Kovacic

Råbockängen

Jag har anlitat Emma till flera olika uppdrag, och har blivit lika nöjd varje gång. Emma kombinerar dialog och stor lyhördhet för vad man som kund vill ha med sin egen personliga stil och arbetssätt. Hon arbetar med ett stort engagemang för mitt projekt, och det ger en unik slutprodukt som ofta har förändrats en hel del från den ursprungliga tanken. Själva processen hon jobbar med fördjupar ofta tänket kring projekt, utöver att man får en snygg trycksak. Rekommenderar varmt Emma för en unik touch på din marknadsföring!


Lars Johansson

Skogens  honung

Jag har använt mig av Emmas tjänster som layoutare och fotograf vid ett ett flertal tillfällen. Emma är bra, förstår vad jag vill, trots ibland ganska diffusa önskemål, håller vad hon lovar och levererar så bra resultat!


Jacob Käll

Doing Rural

Emma har fotograferat, gjort illustrationer och formgett flera broschyrer till mina texter – varje gång med hög kvalitet och stort engagemang. Det är både enkelt och roligt att samarbete med Emma. Hon förstår alltid precis vad jag menar och har förmågan att förvandla den mest osammanhängande instruktion till exakt rätt känsla i bild och form.

 


Carina Engqvist

Bokstavligt

Emma Jansson

Fotograferar händelser på gården och i livet. Formger logotyper, foldrar, flyers med en förkärlek till landsbygd och småföretagande. Illustrerar skogens djur och växter. Beställningsjobb till företag och privatpersoner. Har webshop med egna produkter. Företagets hemvist är Hultsfred.


Kontakt: info@emmajansson.se

Då jag ofta är ute i skog och mark, mejla så återkommer jag så fort jag får möjlighet!


© Emma Jansson 2008-2018

Emma Jansson i samarbete med:

Medlem i

Bondens torg           Svenska tecknare