eplaros

Om eplaros

Sedan 2008 år har jag drivit mitt företag, Fotograf & konstnär Emma Jansson. 2013 startade jag min webshop. Under 2016 växte den till att bli mer än hälften av min dagliga verksamhet. I och med detta ville jag dela upp företaget i två grenar. Den ena grenen innefattar fotografering, formgivning, grafisk design, hemsidor, illustrationsuppdrag mm och den andra grenen innefattar min försäljning till kund via webshop och försäljning till återförsäljare.


I eplaros sortiment finns många olika produkter. Allt från brickor, multiscarfs, emaljmuggar, väskor, spel och vykort. Om möjlighet ges tillverkas produkterna lokalt i Småland. Företagen jag samarbetar med är alltid svenska, men delar av eller hela produktionen kan ske utomlands. Produkterna görs inte i så stora serier och vi sätter stora krav på kvalité.

Jag är med under hela produktens resa, från skiss och idé i mitt huvud till att teckna bilden och därefter produktutveckla och leta leverantörer. Sedan lagerhålla och sälja till återförsäljare och såklart packa alla beställningar från webshopen och skicka dem från gården där jag har min packavdelning. Varje år skickas ungefär 2000 paket.


eplaros uttalas äpplaros. Det är ett isländskt ord, eplarós, och betyder äppelros. När jag började teckna mina bilder i början av 2010-talet adderade jag alltid en äppelhalva som signatur. Den har kommit att bli helig och finns med på samtliga bilder. Ibland synlig, ibland mer osynlig. Så håll utkik!

Emma Jansson

Fotograferar händelser på gården och i livet. Formger logotyper, foldrar, flyers med en förkärlek till landsbygd och småföretagande. Illustrerar skogens djur och växter. Beställningsjobb till företag och privatpersoner. Har webshop med egna produkter. Företagets hemvist är Hultsfred.


Kontakt: info@emmajansson.se

Då jag ofta är ute i skog och mark, mejla så återkommer jag så fort jag får möjlighet!


© Emma Jansson 2008-2018

Emma Jansson i samarbete med:

Medlem i

Bondens torg           Svenska tecknare